ELNYERT TÁMOGATÁSOK

GINOP-2.18-17-2017-01568

Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú hitelprogram

Kapacitásbővítő beruházás a Mamut Daru Kft-nél

• a kedvezményezett neve: MAMUT DARU Korlátolt Felelősségű Társaság 
• a projekt címe: A Mamut Daru Kft versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén  
• a szerződött támogatás összege: 11.098.625 Ft
• a támogatás mértéke: 50,0 %

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt eredményeképp beszerzésre kerülő 2 db Himoinsa típusú áramfejlesztőkkel új eljárás, technológia alkalmazására kerül sor szolgáltatásunk nyújtása során, melynek eredményeképp új szolgáltatás bevezetése valósul meg. Az áramfejlesztők beszerzésével a gépjárművek javítása és karbantartása szolgáltatásunk jelentős bővítését célozzuk meg, mellyel képesek leszünk a gépek helyi javítására is. Igy a megnövelt paraméterekkel rendelkező szolgáltatásunk lehetővé teszi olyan megbízások elvállalását és teljesítését, melyeket eddig el kellett utasítanunk. Az aggregátorok beszerzése új lehetőségeket biztosít olyan zöldmezős beruházások kivitelezésénél, ahol még nincs megfelelő energia ellátás kiépítve, de a kivitelezés időpontja meghatározott és nem hosszabbítható. Lehetőséget teremt más energia felhasználó részére is a végleges hálózat kiépítéséig. Az új és régi partnerek olyan kihívásokat állítanak vállalkozásunk elé, ami igényli a technológiai fejlesztést. Jelen projektünk megvalósulása révén cégünk tevékenysége újabb technológiai irányba bővül, ezzel a megkereséseknek szélesebb körben eleget tudunk tenni, megrendeléseink száma tovább növekszik, mely összhangban van cégünk rövid és hosszú távú céljaival.

Az „értéket a pénzért” elvet szem előtt tartva a beszerzendő gép a piacon megtalálható legfejlettebb kategóriába tartozik, mégis ára alacsonynak módható. Fontos cél a gép beszerzésénél, hogy a vevőink által megkövetelt, jó minőségű szolgáltatást maradéktalanul ellássuk. A fejlesztéssel a már cégünk alkalmazásában álló értékes munkaerő vállalkozásunknál tartása, hosszú távú foglalkoztatása valósul meg, valamint a projekt megvalósulásával megteremtjük a tárgyi feltételét szakmai továbbfejlődésünknek. Az adaptív technológiai innováció révén nő versenyképességünk. Az által, hogy az egyes javítási munkákhoz, helyszínre ki tudunk vonulni, leegyszerűsödnek a munkafolyamatok, valamint képesek leszünk ellátni más cégek számára feladatok teljesítését is, így nem csak időt spórolhatunk meg, hanem pénzt is, amely hozzájárul hatékonyságunk növeléséhez, cégünk jövedelmezőségéhez.

A jelenleg rendelkezésre álló autódaruink nagy része 14, 25, 55, 80, 120 tonna teherbírású, amelyekkel jellemzően az alábbi tevékenységeket végezzük: konténerek, szerszámgépek, tartályok, társasház, családi ház, csarnok építkezéseken különböző anyagok emelési munkálatai, kosaras autók használata villanyszerelési munkáknál, továbbá ezen gépjárművek javítása és karbantartása. A megrendelés állományunk mértéke folyamatosan növekszik, egyre több építkezés valósul meg olyan területen, ahol nincs kiépítve a megfelelő infrastruktúra.


Projekt tervezett befejezési dátuma: 2018. 10. 12.

Projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17.-2017-01568

Megvalósulás helyszíne: H-3000 Eger Sas u. 94.

E-mail: mamutdaru@gmail.com